dimarts, 5 de març del 2013

PROJECTE SOLIDARI: "Els menuts del Pla de l'Estany"

Aquest és un projecte per crear i dissenyar material accessible per a tothom i que sigui fàcil de trobar a qualsevol llibreria. Infants amb baixa visió, amb sordesa i amb dificultats comunicatives també són fans dels contes i les històries que ens traslladen al món de la fantasia.

La normalització és un camí que cal construir entre tots però el procés d'elaboració d'aquest material és llarg i costós. Per aquest motiu t'animo a visitar el seu blog, perquè puguis descobrir més a fons els objectius d'aquest projecte i perquè en puguis formar part amb la teva petita col·laboració.

multisignes.blogspot.com.es

Explicar un conte és un extraordinari acte de comunicació entre, educadors i alumnes i també entre pares i fills. Només amb una mica d'esforç, atenció i alguna cosa d'interpretació contribuïm a potenciar la imaginació dels nostres infants i els transmetem valors positius. Potenciar la imaginació els ajudarà a aprendre a pensar, a reviure experiències passades, a projectar el futur i a augmentar la seva creativitat. 
FEM POSSIBLE QUE TOTS ELS INFANTS HI TINGUIN ACCÉS.